Arenys de Mar

El PSC d’Arenys de Mar mostra el seu ‘rebuig’ i ‘desencís’ pel tancament de l’oficina liquidadora

  • Ràdio Arenys de Mar
  • Actualitzat:
  • Creat:

Des del PSC, Ramon Vinyes ha destacat que s’alegren que s’hagi pogut trobar una solució pels treballadors, que se sumaran a la plantilla de Mataró, però per contra lamenten que amb la desaparició de l’oficina es posin traves a la gestió ciutadana.

L'oficina liquidadora tancarà aquest dijous
L'oficina liquidadora tancarà aquest dijous

Els socialistes creuen que la decisió afectarà les gestions dels ciutadans, ja que s’allunya ‘una oficina propera’. Recordem que l’oficina ha penjat cartells a la porta on ja s’informa oficialment del tancament i la derivació del servei a Mataró.

Des del PSC, Ramon Vinyes ha destacat que s’alegren que s’hagi pogut trobar una solució pels treballadors, que se sumaran a la plantilla de Mataró, però per contra lamenten que amb la desaparició de l’oficina es posin traves a la gestió ciutadana que perd un servei. De fet, l’opinió del socialistes se suma a la que ja va expressar la cap de l'oficina a Arenys, Dolors Sentís, qui va dir que creia que aquests canvis no beneficien la ciutadania, ja que els contribuents de la comarca s’hauran de desplaçar quan ara tenien més opcions per fer les seves gestions. 

Amb el tancament d’aquesta oficina, quedarà l’oficina de gestió tributària de la Diputació com a punt informatiu d’assistència al ciutadà on es podrà obtenir informació bàsica. Vinyes ha afirmat que considerar aquest servei com una substitució de l’altre ‘no és cert doncs tot i que puguin fer de recollidors de papers no seran veritables gestionadors i informadors’.

El PSC diu que és ‘incompressible’ que el tancament de l’oficina liquidadora s’associï al desplegament de l’Agència Tributària Catalana i que espera que ‘en un futur es replantegin aquestes actuacions i la nostra vila torni a tenir una atenció directe i de qualitat’.