Arenys de Mar

Arenys de Mar protagonitza 6 de la cinquantena d’esmenes que el PSC ha presentat als pressupostos de la Generalitat

  • Ràdio Arenys
  • Actualitzat:
  • Creat:

La diputada del PSC, Alícia Romero, ha explicat que fa molt temps que des del seu partit es preocupen per tot allò que afecta les nostres platges.

L'espigó a la Picòrdia és una de les velles reivindicacions
L'espigó a la Picòrdia és una de les velles reivindicacions

Per: Mar Sánchez / Gemma Roig 

El partit a l’oposició manté que, tot i que hi ha hagut un increment de 5 milions en inversions, en general la nostra comarca continua sent de les més castigades a Catalunya pel que fa a diners que hi destina el Govern.

En concret, les esmenes que els socialistes del Maresme han presentat per la nostra vila fan referència a reivindicacions històriques, com l’ampliació del CAP, la recuperació ambiental de la platja del Cavaió, el desviament del clavegueram d’Arenys de Munt, fer un pas subterrani pujant a mà esquerra per sota el pont de l’autopista, i la construcció d’un espigó a la Picòrdia. La diputada del PSC, Alícia Romero, ha explicat que fa molt temps que des del seu partit es preocupen per tot allò que afecta les nostres platges.

Altres esmenes que han presentat els socialistes fan referència a les inversions a l’Hospital de Mataró. I és que, tot i que el conseller Comín va reunir-se amb els alcaldes que tenen aquest centre com a referència i va prometre que es posarien diners, des del PSC creuen que no són suficients per l’infrafinançament que pateix. Recordem que, només com a inversió urgent, farien falta 10 milions d’euros.

En general, les esmenes presentades es centren en inversions educatives, sanitàries, infraestructures mediambientals i de mobilitat en diferents municipis. El pressupost del Govern destina 21 milions d’inversions al Maresme. Són 5 milions més que l’any passat, però des del PSC diuen que segueixen estan molt per sota dels 103 que es dedicaven el 2010 i de les necessitats reals de la comarca.